Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، روزانه پیامک‌های ارسالی شما به سامانه ۱۰۰۰۱۹۱۵ در سایت باشگاه خبرنگاران جوان به نشانی www.yjc.ir منتشر می‌شود.

از میان انبوه پیامک‌های رسیده در تاریخ سوم آبان ماه مهمترین آن‌ها در ادامه قابل مشاهده است.

۸۹۲۲....۹۱۹: باسلام خسته نباشید. آزادسازی سهام عدالت را پیگیری کنید خواهش می‌کنم ما کارگر معدن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تشکر

۸۶۹۹....۹۱۱: باسلام در مورد تمدید کنکور نظام قدیم در سال ۱۴۰۰ خواسته بیشتر جوانان و نوجوانان است پیگیری بفرمایید.

۱۲۵۶....۹۱۶: سلام لطفاً پیگیری کنید چرا روغن کم یاب شده و چرا با احتکار کنندگان برخورد نمی‌شود؟ چرا عملاً تعزیرات تعطیل است؟ ترابی فرد از شهرضا

۹۲۱۶....۹۱۳: باسلام من یک معلم هستم از استان اصفهان که در یکی از شهر‌های استان مشغول خدمتم. متأسفانه آمار فوتی‌های کرونا هرروز بیشتر می‌شود و آموزش‌وپرورش ما را مجبور می‌کند هرروز به مدرسه برویم، درصورتی‌که از ابتدای بازگشایی مدارس، هیچ دانش‌آموزی حضور در مدرسه نداشته و همگی مجازی درس را دنبال می‌کنند. چه دلیلی دارد که معلم در مدرسه حضور یابد درصورتی‌که تمام آموزش‌ها و ارزیابی‌ها مجازی انجام می‌شود؟ حالا نوبت معلم‌هاست که با ویروس نابود شوند؟ معلم در خانه باشد فرصت بیشتری برای تولید محتوای درسی دارد.

۴۵۲۳....۹۱۰: لطفاً صدای ما را به مسئولین برسانید و درخواست تمدید کنکور نظام قدیم تا سال ۱۴۰۰ ممنون می‌شویم خداوند خیرتان بدهد.

۸۸۰۶....۹۱۰: سلام. از نمایندگان محترم خواهشمندیم که بیش از سه سال است که قانون حداقلی مصوب برای رزمندگان معسر تصویب‌شده اما متأسفانه تاکنون اجرانشده است. ماهانه یک‌میلیون خدا را شاهد بااین‌همه تورم و گرانی زندگانی بسیار سخت و تلخ شده. لطفاً نمایندگان محترم پیگیر اجرایی شدن مصوبه خویش باشند تا مرهمی بر خانواده جانبازان زیر ۲۵ درصد و رزمندگان معسر باشد. انشا الله. با تشکر رزمنده بسیجی جنگ

۸۹۴۳....۹۳۸: لطفاً پیگیر تمدید کنکور نظام قدیم باشید. آشنایی با اصطلاحات و تسلط کافی بر منابع نظام جدید زمان‌بر است. از طرفی تهیه منابع هزینه‌ی زیادی را می‌طلبد. فشار روحی زیادی روی ما نظام قدیمی‌ها است. لطفاً صدای ما باشید لطفاً مطالبه‌ی ما را تحت پوشش خبری قرار دهید. با تشکر

۸۰۵۳....۹۱۹: سلام. من حدود ۵ سال در شهر قزوین برای شرکتی کارکردم. بعد از تسویه حسابم شرکت به نظرآباد استان البرز نقل‌مکان کرده. برای اخذ بیمه بیکاری اقدام کردم بعد از ۷ ماه دوندگی؛ و اخذ رأی از اداره کار. وقت دریافت پول که شد تأمین اجتماعی میگه، چون شرکت در نظرآباد هست شما هم باید برید ازآنجا اقدام کنید. اگر این‌طور بود چرا از اول اعلام نکردند. تا ۷ ماه عمرم را تباه نکنم.

۰۳۷۹....۹۱۶: کدام روستای عشایر‌ی ۷۰ عمر می‌کند؟ صد درصد خانمش هم سن خودش است بچه کوچک هم ندارند پس‌ازاین بیمه روستایی چه زمان می‌خواهند استفاده کنند؟ خواهش می‌کنم رسیدگی شود.

۱۸۵۷....۹۳۶: باسلام و خسته نباشید به مسئولان گرامی چرا در مورد پارک ها هیچ اقدامی نمی‌کنید واقعاً شلوغ بدون ماسک و دستکش لطفاً به پارک‌ها رسیدگی کنید ما کارکنان بیشترمان مریض شدیم رسیدگی کنید.

۳۹۵۸....۹۲۱: خواهش می‌کنم پیگیری کنید که چرا مسئولان مربوطه در زمینه مانع‌تراشی‌های فراوان بانک‌های عامل در پرداخت وام ودیعه مسکن اقدامی مؤثر نمی‌کنند چرا بانک‌ها با رفتار سلیقه‌ای خود شرایط را برای دریافت وام سخت‌تر می‌کنند چرا نظارتی در این مورد صورت نگرفته است.

۰۹۳۸....۹۱۱: باسلام لطفاً پیگیر برگشت ضریب بومی استان در آزمون فراگیر باشید چیزی تا آزمون نمانده... ما را یاری کنید.

۸۶۸۹....۹۱۰: سلام و خسته نباشید لطفاً در مورد زعفران و قیمت آن در گفتگوی ویژه‌ی خبری، خبری تهیه کنید. دلال‌های این کار با پایین آوردن قیمت و خرید ارزان آن از کشاورزان به کشاورزان ضرر می‌زنند و در عوض خود سود‌های کلان به جیب می‌زنند

 

برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سامانه پیامکی شهروندخبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۸۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان

فرهاد شکیبایی، معاون آموزشی یک دبستان غیردولتی در پاسخ به این سوال که آیا در مدرسه شما کلاس‌هایی با تراکم جمعیتی 45 نفره تشکیل می‌شود، به خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: در مدرسه ما نه اما چنین کلاس‌هایی در مدارس دولتی وجود دارد.

وی علت تشکیل کلاس‌هایی با تراکم جمعیتی 45 نفره را کمبود معلم و فضای آموزشی دانست و ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش به‌صورت مداوم اعلام می‌کند که تعداد معلمان کافی نیست. سال ۱۴۰۲، ۵۰ هزار معلم از طریق آزمون استخدامی و ۲۵ هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان استخدام شدند و این وزارتخانه درصدد است تا ۱۴۰۳، ۷۲ هزار معلم استخدام کنند.

معلمان در کلاس‌های 45 نفره بیشتر از دانش‌آموزان سردرگم می‌شوند

این معاون آموزشی با اشاره به گله‌مندی والدین و معلمان، مطرح کرد: والدین و به‌ویژه معلمان از تشکیل کلاس‌های 45 نفره نارضایتی خود را اعلام می‌کنند و معلمان همیشه بابت این موضوع در برنامه‌ریزی‌ها، سردرگم هستند. توقعات بسیار نابجایی از معلمان در راستای افزایش کیفیت تحصیلی دانش‌آموزان انتظار می‌رود و ازدحام کلاس‌های مدرسه نیز این توقعات را نابجاتر می‌کند.

شکیبایی با بیان اینکه پیشنهادهایی درباره ارتقای کیفیت تحصیلی در کلاس‌هایی با تراکم جمعیتی 45 نفره دارم، ادامه داد: تنظیم درست توقعات جزء اولین راهکارهاست و به معنای این است که باید توقعات خود را به مناسب‌ترین شکل برسانیم.

این معاون آموزشی با اشاره به اینکه معلمان باید در کلاس درس درباره ارائه تکالیف و مدیریت کلاس اختیار تام داشته باشند، اظهار کرد: کلاس‌هایی با تراکم 45 نفر، خارج از استاندارد محسوب می‌شود؛ بنابراین انتظار اداره کلاس درس براساس استانداردهای تعیین‌شده توسط وزارت آموزش و پرورش کمی بی‌انصافی است.

مشارکت والدین در مدیریت کلاس‌های پرجمعیت موثر است

وی مشارکت اولیا را در اداره کلاس‌های 45 نفره مهم تلقی کرد و ادامه داد: والدین برای حضور دانش‌آموزان در کلاس درس باید به معلمان کمک‌های ویژه‌‌ای ارائه کنند. اگر توقع ارائه نتایج از پیش مشخص شده از معلمان به کمترین میزان خود برسد، معلمان انگیزه پیدا می‌کنند تا راهکارهای خلاقانه و مناسب را با دلسوزی دریابند.

این معاون آموزشی ادامه داد: یکی از مسائل مهم به‌ویژه در دوره ابتدایی این است که معلم نسبت به احوالات روحی و روانی، آموزشی و شناختی اشراف جامع داشته باشد؛ لذا این اشراف و توجه لحظه‌به‌لحظه به دانش‌آموزان می‌تواند تاثیرات خیلی مثبتی در دوره تحصیلی دانش آموزان داشته باشد.

شکیبایی با بیان اینکه دانش آموزان روحیه بسیار حساسی دارند، اضافه کرد: کوچکترین حرکات معلم می‌تواند بر روحیه دانش آموزان اثر مثبت یا سو داشته باشد.

وی افزود: اشراف معلم باعث می‌شود که حرکات، بازخورد، منش و رفتار معلم با دانش‌آموز منطبق بر واقعیت احوال دانش‌آموز و رشددهنده باشد. به عبارت دیگر، اگر بازخورد معلم می‌خواهد برای دانش‌آموز رشددهنده باشد، باید از احوالات دانش‌آموز آگاه و تسلط کامل هنگام پاسخ‌دهی داشته باشد.

این معاون آموزشی ادامه داد: رشددهندگی به این معنا نیست که همیشه دانش‌آموز مورد تایید قرار بگیرد، بلکه گاهی اوقات باید دانش آموز پاسخ عدم تایید را از معلم دریافت کند و این موضوع به رشد و بالندگی آن کمک ویژه‌ای می‌کند.

معلمان باید اشراف کامل به احوالات دانش‌آموزان داشته باشند

شکیبایی با بیان اینکه پاسخ معلم به دانش آموز باید مهربان؛ اما قاطعانه باشد، ابراز کرد: گاهی اوقات دانش‌آموزان نیاز دارند که پاسخ مهربان و بدون قطعیت دریافت کنند. به عبارت دیگر، شرایط ایجاب می‌کند که دانش آموزان پاسخ باب میل خود را دریافت کنند. اشراف معلم به رفتار دانش آموزان پاسخ درست و مناسب را به صورت طبیعی تنظیم می‌کند.

وی با اشاره به اینکه اشراف کامل بر احوالات دانش‌آموز با تعداد بالای دانش‌آموزان در کلاس مختل می‌شود، توضیح داد: این اختلال به بدترین شکل ممکن بر پیشرفت تحصیلی کودکان تاثیر می‌گذارد. همچنین رسیدگی‌های آموزشی، تصحیح برگه‌های امتحانی دانش‌آموزان و... با مشکلات بسیار زیادی مواجه می‌شود.

شکیبایی با بیان اینکه معلمان در کلاس‌های پرتراکم معمولا نیمی از وظایف خود را به خانواده‌ها واگذار می‌کنند، ادامه داد: اما خانواده‌ها در جایگاهی نیستند که معلم کودکان خود باشند و نسبت به انجام کار آگاهی لازم را ندارند؛ بنابراین بین خانواده‌ها و دانش آموزان درگیری پیش می‌آید. درواقع، این اتفاق می‌تواند مهم‌ترین وجه مادر یعنی مادری کردن را زیر سوال ببرد.

این معاون آموزشی خاطرنشان کرد: زمانی که رابطه مادر و فرزند به رابطه شاگرد و معلمی، تبدیل شود، اتفاقات خوشایندی پیش نمی‌آید، زیرا رابطه شاگرد و معلم یک رابطه همراه با تشنج و اختلال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • خبرهای خوش برای معلمان/ باباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • خبرهای خوش برای معلمان/ یاباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • معلمان بر شخصیت دانش‌آموزان تاثیرگذار هستند
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد